Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Donţu susţine că Nechifor nu va fi schimbat din funcţie pentru că nu e baron local

SAMSUNGSenatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donţu, a declarat,  joi, în cadrul unei conferințe de presă, că  președintele organizației județene a formaţiunii, Cătălin Nechifor,  care este și președintele Consiliului Județean, nu va fi schimbat de Victor Ponta din fruntea organizației județene a social-democraților.
like-facebookÎn opinia sa, declarația făcută de  Liviu Dragnea nu se referă la județul nostru, respectiv Cătălin Nechifor, deoarece acesta nu este baron local.
Donțu a spus că dacă ziariștii ar vrea exemple de baroni locali din județul Suceava atunci ar putea găsi în PDL.
După părerea mea, din câte am auzit în expunerile de motive din spaţiul naţional, e vorba de baroni. La Suceava, nu avem un baron local la şefia Consilului Judeţean. Cătălin Nechifor nu are niciunul din atributele unui posibil baron local. Deci, după părerea mea, la nivelul judeţului Suceava această dezbatere nu ar trebui făcută. Cătălin Nechifor este un om care conduce foarte bine administrativ Consiliul Judeţean”, a spus Donțu, care a mai precizat că  va face și face o echipă bună cu  Nechifor și nicidecum nu se gândește să-i ia locul în fruntea organizației județene a PSD.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*