Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Dosar penal pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă în cazul accidentului de muncă de la Natanael

politiePoliţiştii suceveni au deschis un dosar penal în cazul accidentului de muncă de la Natanael, care a avut loc luni. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi ,,vătămare corporală din culpă”.  Un bărbat de 27 de ani, din comuna Poieni Solca s-a accidentat în incinta unei societăţi comerciale din Suceava.

like-facebookDin cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 04.55, Ioan Viziteu, angajat al societății din Suceava, fiind în timpul programului de lucru, s-a deplasat la hala de îngrijiri a animalelor pentru a pune în funcţiune malaxorul de tocat furajele, ocazie cu care, a urcat în cuva de tocare pentru a împinge cu piciorul lamele, iar utilajul a pornit, fiindu-i prins piciorul drept.

Victima a fost  transportată cu ambulanța la spital, fiind internat și diagnosticat cu ,,amputaţie traumatică 1/3 gambă dreaptă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*