Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Un şofer băut a provocat un accident într-o staţie de carburant din Gura Humorului

accidentAccident, sâmbătă, într-o staţie de carburant din Gura Humorului. Poliţiştii au constatat că un autovehicul condus de un bărbat de 33 ani, din municipiul Fălticeni, era intrat cu partea din faţă în cutia de branşament gaz ce alimentează staţia de carburant, fapt pentru care s-au luat măsuri de supraveghere şi sesizare a lucrătorilor specializaţi.

like-facebookÎntrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Tot în urma verificărilor, s-a stabilit ca autovehiculul este proprietatea unei societăţi comerciale,  iar bărbatul a pătruns în incinta societăţii fără drept, de unde a sustras autovehiculul menţionat. În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*