Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Consilierul local Lucian Harşovschi: Trebuie să vedem dacă s-au făcut toate demersurile pentru reducerea cheltuielilor, în aşa fel încât sucevenii să primească apă caldă la robinete şi căldură

harsovschi lucianConsilierul local Lucian Harşovschi susţine că este necesară înfiinţarea unei comisii de analiză care să le ofere consilierilor locali informaţii referitoare la situaţia de la Termica.

like-facebookTrebuie să vedem dacă s-au făcut toate demersurile pentru reducerea cheltuielilor, în aşa fel încât sucevenii să primească apă caldă la robinete şi căldură”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Lucian Harşovschi.
Consilierul local a precizat, de asemenea, că solicită primarului Sucevei şi consilierilor locali din PSD să  facă demersurile necesare la Guvernul României pentru emiterea unei  Ordonanţe de Urgenţă pentru pentru înfiinţarea unui sistem public de transport şi distribuţie a agentului termic.

Dacă vor fi scoşi pe uşă să intre pe geam, pentru că o fac pentru suceveni. Este un lucru necesar ca sucevenii să nu mai stea în frig”, a spus consilierul local.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*