Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Ioan Bălan: Independenţa pe care astăzi şi-o tot arată public Ion Lungu ar trebui să-l oblige să activeze mai mult în administraţie şi mai puţin în zona politică

ioan balanCopreşedintele organizaţiei municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Bălan, l-a atacat dur, în cadrul unei conferinţe de presă, pe primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. Bălan a precizat că edilul Sucevei nu poate gestiona problema de la Termica şi cei care au de suferit sunt cetăţenii. Deputatul a amintit că în campania electorală pentru prezidenţiale, Lungu spunea că sucevenii vor avea căldură şi apă caldă doar dacă Victor Ponta va câştiga alegerile.

like-facebookRecent am auzit, mai neoficial, dar din guri ale unor oficiali suceveni, că Suceava ar trebui să se aştepte în perioada următoare să primească sprijin de la Guvern atât cât a dat ca voturi pentru premierul Victor Ponta. E o abordare cinică, care aparţine unei anumite gândiri de partid şi care ne îngrijorează”, a spus Ioan Bălan.

Bălan susţine că problema ar putea fi rezolvată prin înfiinţarea unui serviciu în cadrul Primăriei  Suceava care să se ocupe de transportul şi distribuţia agentului termic şi care să preia 157 de actuali angajaţi ai Termica.

„Independenţa pe care astăzi şi-o tot arată public Ion Lungu ar trebui să-l oblige să activeze mai mult în administraţie şi mai puţin în zona politică. Şi cred că ar trebui să meargă în continuare la prietenul domniei sale, Victor Ponta, şi stând la masă să găsească împreună această soluţie de elaborare a unei Ordonanţe de Urgenţă pentru acordul în vederea înfiinţării serviciului public de transport şi distribuiţie a agentului termic din cadrul Primăriei Suceava”, a declarat Bălan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*