Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Două maşini s-au ciocnit la Bălcăuţi din cauza viscolului

Accident, marţi, pe DN 17A, în localitatea Bălcăuţi. O femeie, de 37 ani,  din oraşul Siret conducea auto  din direcția municipiului Rădăuți către orașul Siret. În același timp din direcția Siret către municipiul Rădăuți  se deplasa autoturismul condus de un cetățean ucrainean, de 36 ani, Pe scaunul din dreapta în calitate de pasager se afla un bărbat, de 53 ani, cu domiciliul stabil în București.

accident zapadalike-facebookDin cauza viscolului foarte puternic, a vizibilității reduse sub 3 m și a carosabilului acoperit cu zăpadă, conducătorii celor două autoturisme nu au putut aprecia corect distanța dintre vehicule și s-au acroșat. Au oprit imediat autoturismele, fără a-și lua nici o măsură de siguranță deși vizibilitatea era aproape zero și au coborât pentru a evalua pagubele. Văzând că pagubele sunt nesemnificative au hotărât să-și continue drumul și s-au îndreptat către autoturisme. Femeia a urcat la volan moment în care  autoturismul ei a fost lovit din față de autoturismul condus de un bărbat, de 38 ani, din oraşul Solca. În urma impactului autoturismul  condus de bărbatul de 38 de ani a ricoșat și a lovit și autoturismul condus de ucrainean surprinzându-i și accidentându-i uşor pe şofer şi pasagerul acestuia aflaţi pe carosabil, lângă autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le recoltate  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*