Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Diaspora din Milano, la nunta viceprimarului din Broșteni

nunta viceprimar5Nunta viceprimarului din Broșteni a fost o bună ocazie  de petrecere  pentru diaspora care muncește în Milano. Unul din cei șapte nași a fost  omul de afaceri, Dorel Deneș, care s-a stabilit  în  Peninsulă. Denes  Dorel şi soţia au venit acasă la Broșteni cu ceilalți localnici pentru a  se distra așa cum știu ei mai bine, nu numai la nunta viceprimarului, Vili Rusu, dar și de  sărbătorile de iarnă.
like-facebookFamilia Denes a fost naș de cununie la nunta viceprimarul  care a  renunțat  la burlăcie. Naș a fost și deputatul Cezar Cioată împreună cu soția.  În a  treia zi de Crăciun, Vili Rusu   și-a dus la altar   aleasa inimii, Simona Ana Sofian, originară din Iași. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 luni,  la Firenze.  Viceprimarul PSD se afla în vacanță, iar acolo a întâlnit-o pe Simona.
A fost ceva care s-a legat din prima  clipă între noi. Și acum am cerut-o  de soție”, ne-a spus viceprimarul.Cununia civila a avut loc la Primăria orașului, iar ofițer de stare civilă a fost primarul, Nicolae Chiriac.
 Cununia religioasă a avut  loc la Biserica Sf.  Pantelimon din localitate urmată de o petrecere la restaurantul Casa de Piatra
Din meniul de la petrecere nu au  lipsit mâncăturile tradiționale și afinata.  Voia bună a fost  întreținută de Formația Impact din Iași. Deși și-a confirmat prezența la nuntă, senatoarea Steliana Miron nu a mai ajuns din cauza vremii, parlamentarul urmând să plece pentru câteva zile în Republica Dominicană. În schimb, senatorul Neculai Bereanu a ținut să fie alături de viceprimar, care îi este și coleg de partid.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*