Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Şofer beat şi fără permis arestat după ce a accidentat mortal un biciclist

cercetat-arestat-de-orice-fel-300x240Un bărbat de 62 ani, dinlocalitatea suceveană  Zvoriştea, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe DJ 291A, în localitate, a fost accidentat mortal de un autoturism al cărei şofer a plecat de la locul accidentului. Biciclistul era echipat cu vestă reflectorizantă, iar bicicleta era prevăzută cu sistem de iluminare pe timp de noapte faţă-spate.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, a fost identificat autorul faptei ca fiind un bărbat de 27 de ani, din comuna Zvoriştea, fără permis de conducere, care a condus autoturismul identificat în curtea locuinţei cu mai multe avarii în partea din faţă. Bărbatul fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, a bărbatului de 27 de ani, care a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

like-facebook„În continuarea cercetărilor la data de 25.12.2014, bărbatul de 27 de ani din comuna Zvoriştea, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere, a fost prezentat Judecătoriei Suceava, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile. Cel în cauză a fost reintrodus în arestul IPJ Suceava”, se arată într-un comunicat al poliţiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*