Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Minor rănit cu maşina de un şofer care a părăsit locul accidentului

masina_politieUn grav accident de circulaţie a avut loc, marţi, pe DJ 178, în interiorul localității Volovăţ. Un minor de 15 ani, localnic, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a fost depăşit de un autovehicul, însă, pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sens opus, conducătorul auto a virat dreapta și l-a acroșat cu laterala dreapta.  După accident conducătorul auto și-a continuat deplasarea spre municipiul Rădăuți, părăsind locul faptei.

like-facebookMinorul a fost transportat la spital, necesitând pentru vindecare peste 30 de zile îngrijiri medicale. Ulterior, conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 49 ani, din comuna Volovăț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*