Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur nemulţumit că propunerile PNL nu au fost luate în calcul la aprobarea bugetului pe 2015. Vezi ce realizări i-a adus 2014!

flutur 2Președintele Organizației Județene a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a prezentat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, cele trei  mari realizări la care a avut șansa să participe  personal, în  2014. În opinia sa, a avut loc  consolidarea dreptei în România și, implicit,  fuziunea dintre PDL și fostul PNL.
like-facebook„Sunt bucuros că după 25 de ani cele două partde de dreapta s-a unit lăsând la o parte orgolii. 2015 va fi anul desăvârșirii fuziunii dintre cele două partide. A doua mare  realizare , și le mulțumesc și colegilor mei pentru aceasta este că am reulit să repunem județul Suceava pe harta din punct de vedere politic în  16 noiembrie alături de Transilvania, Iași și Prahova. Multă lume salută revenirea Sucevei acolo unde îi este locul. Am început 2014 prin intensificarea relatiilor politice internationale și în special cu CDU și încheiem anul cu relații la vârf foarte bune cu ei. M-am ocupat de aceste contacte și e  pentru mine o foarte mare realizare”, a spus Flutur.
Domnia sa a ținut să-i mulțumească colegului său de partid, deputatul Ioan Bălan, care i-a fost alături la toate acțiunile .
Pe de altă parte, senatorul sucevean s-a declarat nemulțumit de faptul că la votarea bugetului pe 2015  propunerile  venite din partea PNL nu au fost luate în calcul fapt ce va duce la nerealizarea unor investiții, unele aflate în derulare de ani buni, dar nefinalizate.
Drumul Suceava -Roman, pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, autostrada Siret-București, și multe altele la care se adaugă nevoia de locuri de muncă”, a mai afirmat Flutur.
El speră să va mai putea face  pentru județ în 2015.
Președintele organizației județene a PNL Suceava a declarat că  2015   va fi anul desăvârșirii fuziunii la temelie, în structurile din teritoriu.
„Vrem sa intrăm în linie dreaptă cu pregătirea anului electoral 2016. Pe 5 ianuarie vom avea ședința din Comisia de unificare a partidelor și vom stabili calendarul de acțiuni pentru anul viitor. Lăsăm să treacă sărbătorile și apoi vom vorbi mai multe  despre deciziile pe care trebuie să le luam cu toți cei din descentralizate. Am discutat cu colegii din PNL inclusiv cu domnul Băișanu și  sunt convins că vom găsi cele mai bune soluții”, a conchis Flutur.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*