Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

VIDEO Autocar care trebuia să ajungă în Suceava, răsturnat la Sibiu. Două persoane au murit, iar şapte sunt rănite

autocarAccidentul a avut loc în apropiere de ieșirea pe autostrada A1, dinspre Mohu. Autocarul Atlassib venea de la Roma și mergea spre Moldova cu pasageri din Onești, Bacau, Roman, Vaslui, Focșani și Suceava. Potrivit pasagerilor, șoferii erau foarte obosiți, iar la Mohu cel aflat la volan nu a păstrat distanța față de un autovehicul din fața sa și a tras de volan dreapta și s-a răsturnat într-un șant. Două persoane au decedat, iar alte șapte sunt rănite.

like-facebook”E vorba de șapte victime conștiente care sunt transportate la Spitalul Județean Sibiu”, spun cei de la ISU.

Veneam de la Roma. Șoferii nu au dormit deloc. Nu a păstrat distanța față de cel din față și așa am ajuns în șant. Au murit doi oameni nevinovați. Au mers în continu. Au făcut pauză doar jumătate de oră. Absolut deloc nu au dormit. Se schimbau la patru ore. Dacă apucau să doarmă 15 minute, dar eu cred că nu au dormit. Am mers repede…”, au spus cei care au scăpat teferi în urma accidentului de la Sibiu.

Autocarul ce aparține firmei Atlassib Sibiu venea din Roma (Italia) și se îndrepta spre mai multe orașe din Moldova, printre care Vaslui, Neamţ şi Suceava, potrivit ziarului Ora de Sibiu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*