Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Un tânăr de 22 de ani, fără permis, a furat o autoutilitară şi a ieşit cu prietenii la plimbare. Vezi cum s-a terminat totul!

accidentUn tânăr de 22 de ani, fără permis de conducere, a furat o autoutilitară din curtea unui bărbat de 25 de ani din comuna Horodnic de Sus, şi şi-a luat prietenii la plimbare. Sâmbătă, proprietarul s-a întors din municipiul  Rădăuţi cu autoutilitara pe care a parcat-o în curte cu cheile în contact, iar doi tineri din localitate, pasageri, au rămas în habitaclu să asculte muzică. Ulterior, victima a constatat lipsa  maşinii şi a sesizat poliţia.

like-facebookO patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălăneşti, a identificat pe DJ 178 F, în afara localității Gălănești,  autoutilitara avariată într-un podeț, la volan fiind  unul din cei doi tineri de 22 de ani care au ascultat muzică şi  încă  4 pasageri, toţi în stare de ebrietate.

Autoutilitara a fost restituită persoanei vătămate, iar  tânărul de 22 de ani,  care nu posedă permis de conducere, a fost condus la poliţie,  unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar  la spital,  i  s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ”furt în scop de folosință”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*