Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr beat criţă reţinut după un scandal în mijlocul străzii

catuse condamnatScandal de proporţii făcut, joi seară, de un tânăr de 24 de ani din Liteni. Un echipaj de poliţie şi jandarmi a fost sesizat de un trecător că tânărul este beat criţă şi este extrem de recalcitrant. Suceveanul se afla pe mijlocul drumului și gesticula din mâini şi provoca scandal.

like-facebookPolițiștii au identificat şi un alt bărbat de 33 ani, localnic care a declarat faptul că l-a observat pe tânărul respectiv când s-a aşezat în faţa unui TIR, a intervenit pentru a-l ridica şi a-l salva, însă acesta l-a lovit cu pumnul în zona feței, provocându-i leziuni.

Întrucât continua să aibă un comportament care provoca indignarea trecătorilor, tânărul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, agresorul fiind reținut pentru 24 ore şi încarcerat în  arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 19.12.2014 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*