Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Un şef de Poliţie din judeţ a devenit milionar. A câştigat la Loto!

sef de post salceaȘeful Poliției orășenești Salcea, subcomisarul de poliție  Claudiu Olariu, în vârstă de 34 de ani, a devenit milionar. El a câștigat, în urmă cu mai bine de două săptămâni, o jumătate de miliard de lei vechi,  la Loto 6 din 49.
Ofițerul de poliție a intrat în posesia a 520 de milioane de lei vechi după ce a reușit să nimerească cinci numere.  Deși prin poliția suceveană sunt voci care știu de câștigul subcomisarului de poliție, acesta a  încercat să ţină totul secret.
like-facebookTată a doi copii, Claudiu Olariu  se numără printre cei mai tineri polițiști care conduc o unitate de poliție din județul Suceava,  care are în subordine posturile din orașul Salcea, comuna Dumbrăveni și comuna Siminicea.
Ofițerul  a fost împuternicit la comanda poliţiei din Salcea în  octombrie 2013, iar în vara acestui an  a câştigat concursul organizat pentru această funcţie, devenită vacantă după pensionarea fostului șef , comisarul Vasile Negru.
Claudiu Olariu  susține că nu este pasionat în depunerea biletelor la loterie, ci joacă odată la un an. Nu se aștepta să câștige un  premiu atât de mare.
„Mă consider un om norocos aș putea spune. Nu  am fost și nu sunt pasionat de loterie”, ne-a spus Olariu.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un şef de Poliţie din judeţ a devenit milionar. A câştigat la Loto! | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*