Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Elevă accidentată mortal de o maşină condusă de un şofer băut

andreea dumitriuO elevă de 13 ani de la Şcoala Gimnazială din localitatea suceveană Bogdăneşti a murit, luni, în urma unui accident rutier. Andreea Dumitriu, care avea probleme de auz şi purta un aparat auditiv, a mers în pauză până la magazinul de vizavi de unitatea de învăţământ. În zonă nu există, însă, nicio trecere de pietoni, iar înainte de a ajunge pe trotuar, fata a fost lovită cu putere de o maşină condusă de un şofer de 43 de ani, Constantin Petriceanu, care era băut.

like-facebookA fost testat cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,30 mg alcool pur in aerul expirat recoltandu-se ulterior si probe de sange”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Un echipaj SMURD a ajuns de urgenţă la locul accidentului, iar fetiţa a fost resuscitată 40 de minute. În zadar, însă, au încercat medicii să-i salveze viaţa. Fata a murit. Şoferul este cercetat pentru omor din culpă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Mesaje sfâşietoare! Copila accidentată mortal în faţa şcolii a îndoliat Facebook-ul. Sora ei o aşteaptă să doarmă cu ea | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*