Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Meci de fotbal între echipele cadrelor didactice de la universitățile din Suceava și Cernăuți

meci ucrainaSâmbătă, 13 decembrie 2014, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a avut loc returul celei de a treia ediții a jocului amical de fotbal dintre echipele cadrelor didactice din USV și din Universitatea Națională „Yurii Fedkovici” din Cernăuți. Devenită tradițională, întâlnirea celor două echipe a prilejuit consolidarea relațiilor de parteneriat pe care universitatea suceveană le are cu universitatea din Cernăuți, de această dată printr-o comunicare non-formală.

like-facebookMembrii echipei cernăuţene au fost primiți cu deschidere și simpatie de către colegii suceveni, pe lângă jocul de fotbal oaspeții au fost însoțiți într-o vizită a campusului universitar și au avut acces la bazinul de înot al USV.

profesoriMeciul a avut loc la ora 16.00, pe terenul de fotbal acoperit al USV, cele două echipe fiind dornice să arate pasiunea pe care o au pentru sport și să dea dovadă de spirit competitiv, elemente regăsite și în această confruntare amicală. Rezultatul final al partidei a fost 3 – 2 în favoarea jucătorilor ucraineni, în acest fel ei luându-și revanșa pentru înfrângerea suferită pe teren propriu în luna noiembrie. Câștigătorii s-au bucurat, de această dată, de avantajul vârstei, care a prevalat în fața experienței gazdelor.

„În condițiile dificile cu care se confruntă populația Ucrainei, continuarea tradiției competițiilor sportive între comunitățile noastre academice aduce sentimentul normalității și fairplay-ului dat de cooperarea frumoasă care se dezvoltă și în plan non-formal între cele două instituții”, se arată într-un comunicat al USV.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*