Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Biciclist beat criţă accidentat la Râşca

accident-bicicletaAccident, sâmbătă noapte, în localitatea Râşca. Daniel I., de 27  de ani, din comuna Râșca, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe D.J. 155 A,  pe partea dreaptă a drumului, s-a dezechilibrat, a căzut pe partea carosabilă și a fost acroșat de un autovehicul care se deplasa în aceeași direcție de mers, după care a părăsit locul accidentului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Daniel I.. Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

like-facebookDin primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că autovehiculul implicat în accident este un autoturism proprietatea lui Adișor  M. de 36 ani, din comuna Mălini. În continuarea  verificărilor s-a stabilit că cel în cauză locuiește în prezent pe raza comunei Râșca la soacra sa, fără forme legale, autoturismul fiind găsit la această adresă cu avarii în partea din față.

Adișor M. a fost găsit la la ora 00.45, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări s-a stabilit că ambii participanți la trafic sunt vinovați (culpă comună). În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*