Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

O locomotivă şi o linie de cale ferată, vândute la fier vechi

locomotivaO locomotivă şi o linie de cale ferată din judeţul Suceava au fost scoase la vânzare ca fier vechi. Este vorba de bunurile care aparţin societăţii comerciale Lemgat Company SRL Frasin, societate aflată în faliment.

Lichidatorul, firma Euroconturi SPRL, a scos la licitaţie linia de cale ferată aflată pe un teren care aparţine firmei din Frasin, însă valoarea liniei este calculată în funcţie de cantitatea de fier vechi care poate fi valorificată.

like-facebookAstfel, linia ferată cântăreşte aproximativ 80 tone, iar preţul estimat pentru un kilogram de fier vechi este de 0,80 de lei.

Lichidatorul mai vinde o locomotivă, a cărei valoare este stabilită tot în funcţie de greutatea sa (aproximativ 40 tone), dar şi nişte macarale mici (aproximativ 2,5 tone), şopron cu schelet metalic (aproximativ 5,5 tone), două cazane de tablă (aproximativ 0,5 tone) şi două tocătoare descompletate (aproximativ 1 tona).

Preţul de pornire pentru vânzarea prin licitatie este de 0,80 Ron pe kg., suma oferita de catre firma Marfecel SRL.

Ofertantii vor depune supraofertele pana cel mai tarziu pe data de 29 decembrie 2014, ora 10.00, la sediul lichidatorului judiciar din Suceava, str. Aleea Trandafirilor nr. 10, bl. 10, sc. B, ap. 11, judetul Suceava, in care se va consemna pretul oferit, care nu poate fi mai mic decat pretul de pornire al licitatiei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*