Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Focuri de armă la frontieră. Poliţiştii au găsit ţigări în valoare de aproape 17.000 de lei

tigariUn echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, aflat în serviciul de supraveghere a frontierei de stat, a observat, joi, trei persoane care încărcau  într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie care a efectuat somaţiile legale prin voce şi, deoarece persoanele cauză nu s-au supus, au tras şapte focuri de armă în plan vertical, persoanele în cauză retrăgându-se pe teritoriul ucrainean.

like-facebookIn scurt timp, au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin despre caz în vederea efectuării în comun a cercetărilor.

La cercetarea zonei au fost descoperite 3 colete ce conţineau ţigări, acestea au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Lucrătorii noştri au inventariat coletele rezultând cantitatea de 1.680 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 16.800 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar în prezent  poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*