Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Suceveanul care a ucis cu ATV-ul un bătrân a primit o pedeapsă mai mică

curtea de apel suceavaSuceveanul de 37 de ani din Pătrăuţi care a călcat intenţionat cu ATV-ul, în iulie 2013, un bătrân, omorându-l, a primit o pedeapsă mai mică. Ştefan Maruneac fusese condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor, dar Curtea de Apel Suceava a decis reducerea pedepsei la 12 ani şi opt luni de închisoare.

like-facebookÎn luna iulie, supărat că un vecin de 75 de ani, Ioan Solonar, i-a reproşat că face prea multă gălăgie, acesta l-a lovit cu pumnii, dar şi cu ATV-ul, dar în urma loviturilor bătrânul a decedat.

Maruneac trebuie să achite Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava suma de 1.101,13 lei reprezentând cheltuieli de spitalizare ocazionate de internarea victimei Ioan Solonar, iar moştenitorilor victimei trebuie să le plătească 8.406 lei cu titlu de daune materiale şi suma de 100.000 de lei reprezentând daune morale.  De asemenea, el va trebui să achite statului suma de 6.241,93 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Decizia instanţei sucevene este definivită.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*