Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Stareţul unei mănăstiri din Suceava s-a întâlnit cu fetele de aur ale gimnasticii româneşti

preot si gimnaste3Fețe monahale în vizită la echipa națională de gimnastică. Starețul Mănăstirii Sihăstria Putnei, arhimandritul Nectarie Clinci s-a întâlnit miercuri cu fetele de aur ale gimnasticii românești. Înalta față bisericească este un apropiat al cupului Octavian Bellu-Mariana Bitang, aceștia din urmă vizitând la sfârșitul săptămânii trecute complexul monahal și asistând la slujba religioasă de sfințire a bisericii din lemn în stil maramureșan din apropierea Sucevei spre Moara.
Arhimandritul Nectarie a fost profesor înainte de a o lua spre călugărie, a  fost inginer de nave și profesor de matematică dar a fost pasionat și de sport. Îi  plăcea să stea de vorbă cu prietenii și să iasă să se distreze. A fost un om obișnuit până a constatat că miercurea și vinerea avea doar câte două ore și a decis să meargă la biserică.
like-facebookAm avut o după-amiază  minunată alături de Echipa Naționala de Gimnastică a României!
Felicitări doamnei Mariana Bitang si domnului  Octavian Bellu pentru tot ceea ce fac pentru sportul românesc, pentru tara! Dumnezeu sa le ajute !”; a spus arhimandritul Nectarie după ce a asistat la antrenamentele echipei .
Fața monahală  s-a fotografiat cu fetițele care urcă România pe cele mai înalte trepte și de oriunde merg se întorc acasă cu medalii de aur. 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*