Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Traficantul „Tractor” din Fălticeni, extrădat din Italia

arestatUn bărbat de 35 de ani din municipiul Fălticeni, pe numele căruia Curtea de Apel Suceava a emis mandat de arestare preventivă în lipsă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de risc, a fost extrădat din Italia. Victor Crupaci a fost dat în urmărire naţională şi internaţională.
Joi, el a fost depistat în Italia şi arestat în vederea predării către România. Sâmbătă, la ora 00.50, acesta a fost preluat de pe aeroport de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava, a fost escortat şi introdus în arestul IPJ Suceava.
Crupaci face parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri mult destul de mare.  like-facebookÎncepând cu luna ianuarie 2013, procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, împreuna cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog, cu sprijinul tehnic al Serviciului Operaţiuni Speciale Suceava şi al structurilor de filaj din cadrul DIPI, au documentat activitatea infracţională a unor suspecţi din municipiul Fălticeni, care procurau droguri de risc (cannabis) din municipiul Iaşi sau introduceau în ţară stupefiante provenite din Spania sau Italia, pe care le vindeau apoi consumatorilor interesaţi din Fălticeni şi Suceava. Au fost identificaţi aproximativ 30 de consumatori de droguri şi mai mulţi suspecţi, printre care şi Victor Crupaci (zis Tractor).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*