Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Doi ucraineni reţinuţi după ce au fost prinşi în timp ce cărau ţigări peste frontieră

retinutiDuminică, în baza datelor existente la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți, județul Suceava, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

like-facebookAstfel, în jurul orei 21.00, lucrătorii noştri au observat două persoane care au trecut ilegal frontiera, din Ucraina în România și care transportau către interiorul țării mai multe colete voluminoase.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă însoțită de câinele de urmă care a procedat la interceptarea şi somarea prin voce a bărbaților, aceștia fiind reținuți şi identificați ca fiind cetățeni ucraineni Vasyl Y și Yaharie R., de 30 respectiv 27 de ani, domiciliați în Ucraina.

Totodată, la cercetarea terenului, au fost descoperite două colete care au fost transportate la sediul sectorului, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.000 pachete cu de provenienţă ucraineană.

Au fost anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment, în vederea efectuării în comun a cercetărilor. Bărbații sunt cercetați de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 25.600 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*