Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Cutremurul de aseară a creat panică în rândul sucevenilor. „Am tremurat bine de tot”

cutremurCutremurul de sâmbătă seară a creat panică în rândul sucevenilor. În timp ce unii au fost de-a dreptul speriaţi, au fost şi alţii care au reuşit să smulgă un zâmbet pe chipurile celorlalţi şi au spus că „Iohannis e de vină pentru cutremur”. Paginile de socializare au devenit adevărate forumuri în care subiectul principal este cutremurul.

like-facebookIată câteva dintre reacţii:

„Sa ne pregătim de ce este mai rău de acuma !!!”,

„De când e Iohannis preşedinte au început să se mişte lucrurile!”

„M-am speriat teribil!!! Se mişcau toate!”

„Am tremurat bine de tot”

„L-am simţit şi la Arbore”

„N-a căzut Guvernul?”

Vă reamintim că un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter a avut loc, sâmbătă seară, în Vrancea, dar a fost resimţit şi în Suceava, dar şi în Botoşani, Neamţ, Vaslui, Iaşi, Bacău şi alte judeţe.

Cutremurul s-a produs la adâncime de 40 de kilometri, iar specialiştii spun că a fost cel mai mare cutremur din ultimii ani. Cutremurul a avut loc la ora 21:14 şi a durat maxim 30 de secunde.
Seismul s-a simţit destul de tare la Suceava, unde mulţi dintre locatari au văzut pur şi simplu cum se mişcă lustrele şi vitrinele. Imediat după seism, reţelele de telefonie mobilă au fost suprasolicitate şi au căzut. Nu sunt pagube, dar cutremurul a stârnit o uşoară panică în rândul oamenilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*