Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Bereanu îl atacă dur pe Flutur: Să-şi ceară scuze public faţă de toţi primarii pe care i-a ameninţat

bereanuSenatorul PSD Neculai Bereanu l-a atacat dur pe co-preşedintele PNL, Gheorghe Flutur, după ce acesta din urmă i-a criticat pe primarii care au părăsit PDL-ul pentru a trece în barca social democrată.

Este inacceptabil ca un senator şi preşedinte al unei organizaţii judeţene să ameninţe direct, în conferinţă de presă, aleşii locali. Eu, ca senator, iau atitudine fermă împotriva acestor ameninţări asupra aleşilor locali făcute de Gheorghe Flutur. Domnul senator n-a înţeles că votul dat de tineri în data de 16 noiembrie nu trebuie să şi-l atribuie, cei din PDL au fost sancţionaţi în 2012 pentru dezastrul făcut în România şi cred că un pic de decenţă în a-ţi asuma acest vot ar trebui să aibă”, a spus Bereanu.

like-facebookMai mult decât atât, senatorul Neculai Bereanu i-a cerut senatorului Gheorghe Flutur să-şi ceară scuze pentru cuvintele spuse la adresa primarilor care au profitat de ordonanţa „Dragnea” şi au trecut de la un partid la altul sau au ales să fie independenţi.

Cer public ca domnul senator Flutur să nu mai practice asfel de abordări pe care le-a practicat în trecut şi să-şi ceară scuze public faţă de toţi primarii pe care i-a ameninţat”, a mai adăugat Bereanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*