Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Ar putea fi organizate alegeri anticipate în localităţile cu primari traseişti. „Pentru cei care au plecat de la noi, nu mai există cale de întoarcere”

flutur conferintaCo-președintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că  nu este de acord cu revenirea în partid a primarilor PDL și cei care s-au declarat independenți în  partid. El  nu a exclus  organizarea de alegeri anticipate în localitățile cu primari traseiști, însă a susținut că este prematur să spună o dată.

like-facebookPentru cei care au plecat de la noi, nu mai există cale de întoarcere. E sens unic.În cea mai mare parte, electoratul i-a facut de râs pe primarii care au trădat. Nu se poate doar să profiţi de guvernare şi să trimiţi bezele pentru 2016. PNL e un partid pentru oameni serioşi. Noi am fost lăsaţi la greu. Dacă independenţa înseamnă mutra ta pe bannere cu adversarul, le spun NIET”,  a spus  Flutur,  care a lăsat să se înțeleagă că este vorba de primarii care au părăsit PDL pentru  PSD.

Odată cu ordonanța guvernamentală care a dat frâu aleșilor locali să treacă la  alt partid fără a-și pierde scaunul  au semnat trecerea la PSD sau ca independenți edilii din  Suceava, Rădăuţi, Vatra Dornei,  Stroieşti, Vereşti, Cornu Luncii, Crucea, Drăgoieşti, Frătăuţii Noi, Ipoteşti, Poieni Solca, Dolhasca, Frasin, Berchişeşti, Capu Câmpului, Ciprian Porumbescu, Frătăuţii Vechi, Hânţeşti, Mălini, Marginea, Ostra, Preuteşti, Dumbrăveni şi Vicovu de Jos.

18 primari  au trecut de la PDL şi PNL la PSD iar  şase s-au declarat independenţi. Lor li se alături  25 de viceprimari, 251 consilieri locali şi 13 consilieri judeţeni.  În ceea ce privește Guvernul Ponta ,Flutur a criticat plecarea premierului în concedu în timp ce trebuie făcut bugetul. Mai mult, parlamentarul sucevean consideră că Guvernul actual “trebuie lăsat să lucreze”.

Dacă cineva crede că vrem sa preluăm guvernarea pentru a pune prefecţi, se înşeală. Noi vrem să intrăm pe uşa din faţă, asta înseamnă alegeri. Ne uităm la ecuaţia din Parlament. Deocamdată, au fost alegeri prezidenţiale. Ca oameni normali, chemăm Guvenul să guverneze. Guvernarea e o intreprindere cu foc continuu. Noi, ca opoziţie, îi vom trage de mânecă şi îi vom corecta, de câte ori trebuie. Avem nevoie de Legea bugetului și nu trebuie să plecăm în concediu.Nu poți câștiga alegerile cu ceausuri din China”,  a spus Flutur .


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*