Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Vezi cine este poliţistul din Broşteni atacat cu ranga de un individ!

politistUn poliţist din oraşul Broşteni a ajuns, luni seară, la spital după ce un individ l-a atacat cu o rangă de fier. Este vorba despre agentul de poliţie de la Poliţia oraşului Broşteni, Marius Mihai Zancu, care a primit îngrijiri medicale la Spitalul din Vatra Dornei.

like-facebookPotrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ciprian Haralambie Horga, de 31 de ani, a provocat un scandal de proporţii pe raza satului Cotârgaşi, motiv pentru care pădurarul, care i-a reproşat că fură lemne, a anunţat Poliţia. Agentul Zancu  a pornit într-acolo cu autospeciala din dotare, dar, pe drum, l-a văzut pe fratele individului, Daniel Horga, de 35 de ani, şi a oprit pentru a discuta cu el.

Ciprian Haralambie Horga a venit din spate şi l-a lovit în cap pe omul legii cu o bucată de fier masiv, după care cei doi fraţi au fugit. Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar în funcţie de concluziile medicilor, faţă de agresor vor fi lua măsuri preventive.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*