Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Afacerist din Rădăuţi trimis în judecată după un accident mortal

judecat 2Un afacerist, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, pentru ucidere din culpă, după accident de circulaţie în care au murit două persoane. Beniamin Nistor circula cu un Audi A6, pe 17 mai 2012, în jurul orei 22.40,  cu o viteză de 168 km/h, pe DN 17 A, în apropiere de Horodnic de Sus.

like-facebookÎn maşină cu el se afla soţia, cei doi copii ai lor, dar şi fratele său cu soţia. La un moment dat, acestuia i-a ieşit în faţă, de pe un drum secundar, o maşină Ford Escort condusă de o Elena Oana Coroamă, o şoferiţă de 24 de ani din Voitinel. Maşina şoferiţei a fost izbită cu putere şi proiectată într-un copac. Tânăra de 24 de ani a murit pe loc, la fel ca soţia afaceristului, restul fiind răniţi.

Cauza determinantă de producere a accidentului o constituie nerespectarea de către inculpatul Nistor Beniamin a regimului legal de viteză, în timp ce neacordarea de prioritate de către victima Coroamă Elena Maria a constituit cauză favorizantă de producere a accidentului”, susţin procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*