Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Hoţii au năvălit pe şantierul unei societăţi comerciale din Şcheia. Vezi ce au furat!

politieUn bărbat de 44 ani, din municipiul Suceava, a sesizat, marţi, Poliția despre faptul că în perioada 17.11. – 18.11.a.c., persoane necunoscute au pătruns în incinta șantierului unei societăţi comerciale din comuna Șcheia și au sustras mai multe bunuri.

like-facebookDin cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 17.11.2014, în jurul orei 17.00, la terminarea programului de lucru, muncitorii au asigurat utilajele, barăcile și lăzile de scule cu lacăte și alte dispozitive de siguranță, însă, în perioada 17.11.-18.11.a.c., prin ruperea unei plase de gard din sârmă, persoane necunoscute au pătruns în incinta șantierului, au forțat lacătele ce asigurau ușile de acces în trei barăci și o ladă metalică, de unde au sustras mai multe scule electrice și mecanice, în valoare de circa 12.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*