Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Amant trimis în judecată după ce şi-a înjunghiat rivalul sub ochii copilului

cutitUn bărbat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava după ce, în luna iunie a acestui an, l-a înjunghiat pe soţul amantei sale chiar sub ochii copilului acestuia. El a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.
Florin-Vasile Strapciuc a exercitat acte de violenţă de intensitate ridicată, cu două cuţite, în zone vitale, asupra persoanei vătămate A.G., cu intenţia de a-i suprima viaţa. Magistraţii Tribunalului Suceava au dispus arestarea preventivă a agresorului, pe 1 octombrie, iar pe 29 octombrie, acesta a fost găsit pe raza comunei Corod, judeţul Galaţi. Pe data de 30 octombrie, s-a dispus executarea mandatului de arestare preventivă, mandat ce îşi încetează valabilitatea la data de 27 noiembrie 2014.

like-facebook
Potrivit procurorilor, pe 1 iunie, la intersecţia dintre străzile Calea Obcinelor cu Bulevardul Corneliu Coposu, un bărbat a fost înjunghiat în prezența fiicei sale de numai 10 ani și a unui cuplu, în timp ce încerca să-și convingă soția să se întoarcă acasă, după ce aceasta îl părăsise pentru un alt bărbat, respectiv Florin Strapciuc. Soţul şi fiica au luat-o pe femeie de mână şi au mers în staţia de autobuz, dar amantul femeii i-a ajuns din urmă şi a scos din rucsacul pe care îl avea două cuţite şi l-a înjunghiat pe soţ. Apoi, a luat-o pe femeie şi a fugit cu ea în satul Sfântul Ilie.

Soţul femeii a fost internat în spital, suferind multiple plăgi înţepat -tăiate cu secţiune de venă jugulară superficială şi secţiune parţială de coastă, leziuni produse prin loviri cu corpuri înţepător-tăietoare.

Amantul agresor a mai fost condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie, dar şi la pedeapsa închisorii de 3 ani pentru săvârşiriea infracţiunii de furt calificat.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*