Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Starețul Mănăstirii Sihăstria Putnei a organizat de ziua lui o competiţie sportivă pentru copii

nectarie clincStarețul Mănăstirii Sihăstria Putnei, arhimandritul Nectarie Clinici,  a organizat și sponsorizat de ziua lui, o competitie sportivă pentru copii. Câteva zeci de copii din clasele I-IV și V-VIII au participat la competiția de tenis de masă Amatour Open ce s-a desfășurat la Școala  Gimnazială  Bogdan Vodă din Rădăuți- Cupa “SIHASTRIA PUTNEI” editia I-cu PARINTELE ARH.NECTARIE CLINC.
like-facebookPrimii clasați au primit diplome, premii și cupe.
 Profesorul de sport de la Școala Bogdan Vodă din Rădăuți,  Radu Munteanu, ne-a spus că  la unitatea de învățământ respectivă este un centru de tenis de masa, iar cel care se ocupă de pregătirea tenismenilor este  rădăuțeanul  Mihai Țigănaș.
Prin  cineva care se spovedeste la parintele  Nectarie Clinici a ajuns la el iar din vorba in vorbă a ieșit această idee de a face competiție sporivă de care s-au bucurat nu numai copii ci și fețele monahale prezente. O să mai organizăm astfel de concursuri care atarg tinerii și apropie biserica de școală și sport. Din câte am înțeles și dumnealui îi plăcea tenisul de masă în copilărie. Eu am organizat ca și profesor reaspectiv responsabil de cercul pedagogic la educație fizica peste 100 de competitii sportive dar de departe aceasta este cea mai speciala pentru mine. A vrut să organizeze ceva pentru copii și iată că se poate”,  ne-a spus Radu Munteanu.  

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*