Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Deputatul Radu Surugiu: Românii au scris istorie și, cel mai important, și-au arătat determinarea pe rețelele de socializare

radu surugiuDeputatul PNL, Radu Surugiu, a salutat ieșirea lui Klaus Iohannis ca președinte al României. Parlamentarul susține că  Iohannis este primul președinte liberal din istorie, ceea ce reprezintă o victorie nu numai pentru Partidul Național Liberal, ci și pentru istorie.
like-facebookPentru prima dată în 25 de ani, societatea civilă și-a arătat adevărata putere și s-a mobilizat exemplar. Ceea ce au reușit românii din țară și de peste hotare în ultimele 2 săptămâni este un semnal puternic către noi, politicienii, care nu numai că ne responsabilizează enorm de mult, dar ne-a demonstrat că am putut învinge cea mai murdară campanie electorală pe care eu am trăit-o până acum. Sunt cel mai tânăr parlamentar liberal, iar trăirea un moment precum cel de ieri, în care România și-a ales primul președinte liberal din istorie reprezintă un moment în care românii au scris istorie și cel mai important, și-au arătat determinarea pe rețelele de socializare. Cu alte cuvinte, societatea românească și-a dat ieri un reset și odată cu ea și politica românească. Mergem înainte cu multă încredere în Klaus Iohannis, chiar de astăzi acesta a rugat partidele politice să deschidă discuții despre votul electronic și votul din corespondență. De asemenea, a invitat Guvernul să prezinte bugetul pe 2015 și a garantat continuarea parteneriatelor externe ale României”, a spus Surugiu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*