Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

A ascuns aproape 50 de colete cu ţigări de contrabandă într-o casă părăsită, la Rădăuţi

tigari de contrabandaPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi au desfăşurat, sâmbătă, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 3.00, poliţiştii au interceptat un cetăţean ucrainean care se îndrepta spre frontiera de stat şi care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

like-facebookLa faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma cercetării terenului, a descoperit în apropiere, ascunse într-o casă părăsită, 47 colete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Totodată, au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului. Persoana în cauză şi coletele au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, unde în urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 34.600 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 346.000 lei.

Cetăţeanul ucrainean, identificat ulterior ca fiind Dumitrovici H., este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*