Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Trei fraţi trimişi în judecată după ce au atacat un bărbat cu săbii şi răngi

cafenea in palatul de justitie2 (2)Trei fraţi din Dolheştii Mari au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava după ce au atacat un bărbat într-un bar cu săbii şi răngi. Potrivit procurorilor, Gheorghe Stan l-a lovit pe Marian Florin cu sabia peste umărul drept, iar Ioan Stan i-a dat mai multe lovituri cu ranga pe care o avea în mâna la picioare, dar şi în zona capului. Cei trei fraţi se află în arest. Ioan Stan este  cercetat pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere şi loviri sau alte violenţe.

like-facebookGheorghe Stan este cercetat pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii şi linistii publice şi distrugere, iar Cezar Neculai Stan este  cercetat pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere şi loviri sau alte violenţe.

Ancheta procurorilor a scos la iveală faptul că între cei trei fraţi şi victimă exista un conflict mai vechi. Pe 5 octombrie, cei trei fraţi, aflaţi într-un bar din Dolheştii Mari, înarmaţi cu obiecte contondente dure, apte de a produce moartea (sabie, rangă metalică şi bâtă din lemn) au vrut să se răzbune şi au început să-l bată cu cruzime pe Marian Florin. Victima a avut nevoie de un număr de 70-80 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă în pericol viaţa.

Marian Florin a suferit un politraumatism cu plăgi contuze multiple epicraniene şi pe membrele inferioare şi superioare bilateral, fracturi multiple craniene, unele cu înfundare şi hematom extradural, fracturi ambe oase antebraţ drept cubitus stâng şi fractură incompletă creastă tibială dreaptă. Victima cere daune de la cei trei, dar şi proprietarul barului pentru obiectele distruse.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*