Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

I-au furat laptopul din locuinţă după ce a lăsat geamul rabatat

laptop-furatO femeie de 40 ani, din municipiul Suceava, a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută când a ajuns acasă de la serviciu. Ea a constatat că fusese prădată de hoţi.

Din primele verificări a rezultat că în dimineaţa zilei de joi, în jurul orei 08.00, partea vătămată a plecat din garsonieră lăsând geamul tip termopan în poziţia deschis, rabatat pe verticală, iar în jurul orei 19.35 când a ajuns acasă, a constatat că geamul garsonierei era larg deschis, iar bunurile din interior erau răvăşite.

like-facebook De pe o masă, autorii au sustras un laptop, în valoare de circa 1.000 lei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. Nu lăsaţi la plecarea din locuinţă uşile sau ferestrele deschise şi asiguraţi-le cu sistemele de inchidere. Nu depozitaţi cheile de la uşi sub preşuri, în hainele lăsate în cuierul exterior, în ghivecele de flori sau în alte asemenea locaţii improprii”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*