Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Sucevean înşelat cu 1.600 de lei prin metoda şmen

borseta cu baniUn bărbat de 49 de ani din municipiul Suceava a fost înşelat, joi, cu 1.600 de lei prin metoda şmen. În jurul orei 12:00, bărbatul s-a deplasat la sediul unei case de schimb valutar situată în municipiul Suceava, pentru a schimba suma de 600 euro, în monedă națională. În interiorul clădirii, a fost abordat de un bărbat care s-a arătat interesat să-i schimbe banii oferindu-i totodată un preț mai bun decât cel afișat.

like-facebookÎntrucât bărbatul de 49 de ani a fost de acord cu propunerea persoanei necunoscute, împreună cu aceasta s-au deplasat într-o locaţie din apropiere, unde autorul a numărat de două ori în fața părții vătămate mai multe bancnote, spunându-i acestuia că are suma de 2.650 lei pe care i-a înmânat-o. Fără a verifica personal, partea vătămată a primit banii, după care i-a înmânat bărbatului suma de 600 euro.

La scurt timp, suceveanul și-a dat seama că a fost înșelat cu suma de 1.600 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*