Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

FOTO Primarul independent al Sucevei, la un spectacol organizat de social democraţi

spectacol3Primarul independent Ioan Lungu s-a aflat alături de senatorul PSD Ovidiu Donțu la spectacolul organizat  joi seară,  în cartierul Burdujeni-Suceava. Evenimentul a adunat aproximativ  1.000 de persoane, cei prezenți asistând la un spectacol folcloric susținut de tinere speranțe precum și de Ansamblul Ciprian Porumescu.  Punctul forte însă a fost momentul folcloric susținut de îndrăgita interpreta Sofia Vicoveanca.
like-facebookMuzica a fost pentru toate vârstele mai ales că ultimii care au urcat pe scena special amenajată a fost Direcția 5. Edilul Sucevei a stat alături de parlamentarul sucevean,  au discutat iar prezența lui Ioan Lungu a fost privită cu  bun augur de către staff-ul PSD  al organizației municipale aflat la spectacol.
Și senatorul Ovidiu Donțu a ținut să importalizeze momente ale evenimentului de campanie electorală care s-a desfășurat fără incidente într-un cartier care este drept cunoscut al susținătorilor ediluluiSucevei și unde social-democrații au pierdut alegerile.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*