Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Şi-a amenajat în maşină locuri speciale pentru a transporta ţigări de contrabandă. S-a ales cu dosar penal

tigari contrabandaMiercuri seară, un echipaj de la Poliţia municipiului Suceava, a oprit pe  str. Cernăuţi din municipiul Suceava, autoturismul condus de  un bărbat de 35 ani, localnic.

Cu ocazia controlului autovehiculului, s-a constatat că sub capota motor a acestuia erau disimulate mai multe pachete de ţigarete. S-a procedat la conducerea celui în cauză la sediul Poliţiei municipiului Suceava, unde în urma controlului amănunţit al autovehiculului, s-a constatat că acesta are amenajate compartimente special sub scaunele din faţă, compartimente în care au fost descoperite  420   pachete de ţigarete de contrabandă de provenienţă ucraineană, în valoare de 3.776,73 lei.

like-facebookAutoturismul tip SUV a fost indisponibilizat, urmând a se dispune sechestrul asiguratoriu asupra acestuia, iar ţigările ridicate în vederea confiscării.

„Cauza a fost discutată cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care a dispus continuarea cercetărilor cu autorul în stare de libertate. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de : ,, contrabandă’’, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*