Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Bărbat lăsat fără aparate electronice din casă de cei de la „deratizare”

politieUn bărbat de 46 de ani din municipiul Suceava a rămas fără aparatele electronice din casă după ce a lăsat să intre în locuinţă nişte bărbaţi sub pretextul că sunt de la deratizare.

Miercuri, s-au prezentat două persoane necunoscute la locuinţa sa, care au menţionat că execută activităţi de deratizare obligatorii, motiv pentru care i-au solicitat acestuia să pună la dispoziţie apartamentul.

like-facebookSuceveanul a fost de acord, permiţând accesul autorilor în interiorul locuinţei. El a semnat într-un registru şi apoi a dat persoanelor necunoscute suma de 80 lei, reprezentând contravaloarea serviciului prestat, arătând astfel locul în care deţine banii. Deşi în locuinţă se afla şi tatăl persoanei vătămate, cei doi autori au profitat de neatenţia acestora şi au sustras din locuinţă suma de 1.070 lei, două telefoane mobile şi o tabletă.
Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul BIC Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de: ,, furt calificat’’, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*