Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Locuitorii blocurilor din cartierul George Enescu rămân, miercuri, fără apă la robinete. Vezi până când!

fara apaLocuitorii blocurilor de pe mai multe străzi din cartierul George Enescu rămân, miercuri, fără apă la robinete ca urmare a unor lucrări programate necesare implementării proiectului “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din municipiul Suceava”.

like-facebookAstfel, pe 12 noiembrie, între orele 08.00 şi 18.00 se va întrerupe funcţionarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă în cartierul G. Enescu în următoarele zone: b-dul G.Enescu de la intersecţia cu str. Lazar Vicol până la intersecţia cu str. Zorilor; str.Zorilor de la intersecţia cu b-dul G.Enescu până la intersecţia cu str.Lazar Vicol; str.Lazar Vicol.

De asemenea, se vor face manevre în sistemul public de alimentare cu apă potabila în cartierul Zamca şi există posibilitatea ca, în acelaşi interval, să scadă presiunea în reţeaua de distribuţie, afectate fiind etajele superioare ale blocurilor: T1,T2, T3 de pe str. Marasti, blocul T2 de pe str. Marasesti, blocul 7 de pe b-dul G.Enescu, punctele termice INTERSECTIE şi TRC.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*