Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Scandal de proporţii în parcarea unui bar de la o fată

politie scandal 2Scandal de proporţii, duminică dimineaţă, în parcarea unui bar din comuna Bilca. Constantin S., de 27 de ani, a chemat poliţiştii de la Vicovu de Sus în ajutor.

Din verificări s-a stabilit că de Mihail şi Gavril, seara, Constantin S. împreună cu mai mulți prieteni  și cu nepoata sa S. Florentina, s-au deplasat la barul respectiv.

În jurul orei 02:00, Florentina S. i-a zis unchiul ei, că un tânăr pe nume B. Vasilică, de  19 ani din oraşul Vicovu de Sus aflat sub influența băuturilor alcoolice, nu îi dă pace.

like-facebookConstantin S.s-a dus să-i ceară socoteală acelui tânăr care a devenit agresiv, motiv pentru care Vasilică B. a fost scos afară din local de agenții de pază și i-a fost interzis să mai revină.

În jurul orei 02:45, Constantin S. a decis să plece către domiciliu, moment în care,  ajuns în parcare, a fost atacat de Vasilică B., după care  a fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuți, pentru acordare de îngrijiri medicale.

În cauză, s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de ”loviri sau alte violențe”, ce urmează a fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*