Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Peste 160 de amenzi aplicate de poliţiştii suceveni pietonilor care traversau ilegal, dar şi şoferilor

politie accident de orice felAvând în vedere analizele realizate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Suceava privind cauzele accidentelor rutiere grave, poliţiştii de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier IPJ Suceava au organizat şi desfăşurat o acţiune  pe linia combaterii nerespectării dispoziţiilor legale de către conducătorii de vehicule privind neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public, precum şi nerespectarea de către pietoni a normelor privind circulaţia pe drumurilor publice.

like-facebookÎn cadrul acţiunii au fost reţinute 13 permise de conducere, din care 8 pentru neacordarea de prioritate pentru pietoni. De asemenea, au fost ridicate 4 certificate de înmatriculare.

Au fost constatate 3 infracţiuni şi au fost aplicate 164 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 44.190 lei.

Şoferilor le-au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale iar pietonilor 64.

A fost depistat S. Gheorghe de 56 ani, din municipiul Suceava care în timp ce conducea autoturismul pe str. G. Enescu din localitatea de domiciliu şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni şi de asemenea, a circulat pe sensul opus de mers, fără a efectua manevra de depăşire. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

A fost depistat S. Liviu de 39 ani, din municipiul Suceava, care conducea autoturismul pe str. G. Enescu şi care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. Daniel, de 40 de ani din comuna Bilca a fost depistat conducând o autoutilitara neînmatriculată şi cu numere false de înmatriculare pe str. Gheorghe Doja din municipiul Suceava. S-a întocmit dosar penal pentru art. 334 al. 1 şi al. 2 din C.P.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*