Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

FOTO Sute de IMM-uri sucevene premiate la Topul firmelor private, ediția a XIX-a. Vezi care sunt acestea!

topul firmelor suceveneRestaurantul  Balada din Suceava a găzduit, vineri seară, ediția a XIX- a Topului firmelor private din județul nostru. Federația Patronală a  Intreprinderilor Mici şi Mijlocii din județul Suceava  i-a premiat, pe performerii economiei sucevene. Ca la fiecare gală de acest gen au participat şi reprezentanţii mediului politic, în frunte cu ministrul delegat pentru IMM, mediu de Afaceri şi Turism, Florin Jianu, prefectul Florin Sinescu  şi preşedintele Consiliului Judeţului, Cătălin Nechifor și senatorul Ovidiu Donțu.   Nu a lipsit nici fostul subprefect Constantin Harasim.

topul firmelor suceveneEi  au subliniat faptul că sunt conştienţi de greutăţile pe care le întâmpină însă au fost și acte normative care au sprijinit mediul de afaceri.   Federația Patronală a IMM din județul Suceava  a publicat topul firmelor într-un anuar care a fost înmânat celor mai de succes firme din județ. Evenimentul care a marcat împlinirea a 20 de ani a federaţiei IMM Suceava  a avut nu numai invitați de marcă din mediul politic ci și  un tort special  precum  și interpretul îndrăgit publicului Fuego ,acesta din urmă fiind surpriza evenimentului.

Atmosfera a fost întregită și de talente sucevene care alături de Fuego  au scos  invitații pe ringul de dans. Este vorba de  Călin Brăteanu, formația de dansuri a  Universității „Ștefan cel Mare”  din Suceava și  Manulea Pohoață  și formația Artes.

topul firmelor suceveneUn eveniment excepțional care a adunat laolaltă cei mai competiti oameni de afaceri din  categoria întreprinderilor private mici și mijlocii, segment foarte important în economia românească.

Federația Patronală a IMM  Suceava este condusă de Liliana Agherghicesei, cunoscută  ca o femeie de afaceri de succes.

Trebuie amintit că prima organizație a întreprinderilor private mici și mijlocii a fost înființată la 30 septembrie 1994 de către domnul  Mihai Deliu. De atunci și până  în prezent,mișcarea patronală a cunoscut și s-a dezvoltat continuu,a evoluat astfel încât astăzi județul Suceava are una dintre cele mai representative organizații patronale din țară. Federația IMM din județul Suceava  are trei patronate care s-au integrat în rândul firmelor private sucevene.

like-facebookEste vorba de Patronatul IMM, Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri și Patronatul Tinerilor Întreprinzători,toate trei din județul Suceava. Ținutele participanților la eveniment au fost pe măsură .
Acum 20 de ani lua ființă la Suceava , prima organizație patronală a IMM. Era începutul mișcării patronale din sectorul întreprinderilor private,mici și mijlocii din județ. Astăzi după 20 de ani de activiate patronală, județul Suceava are una dintre cele mai representative oganizații IMM- Federația IMM  din județ, membră a Consiliului Național al IMM din România.Un exemplu de succes de desfășurare a activității timp de 20 de ani este Topul firmelor ,eveniment care evidențiază în fiecare an performanța în afaceri a IMM-urilor sucevene, forța și dinamismul precum și tenacitatea clasei de mjloc,contribuția sectorului IMM în susținerea și dezvolarea economiei județului Suceava și a României.Ediția din acest an prezintă rezulatele economice deosebite obținute de IMM-urile sucevene în anul2013, cât și firmele care împlinesc 20 de ani de activitate economic neîntreruptă.Criza economic a schimbat mediul de afaceri din România. Antreprenorii au adoptat noi startegii și reguli pentru a face față schimbărilor. Cu puține excepții, oamenii de afaceri au decis să lupte cu criza,cu sarcinilebirocratice costisitoare , cu noianul de reglementări și procedure fiscal. A fost nevoie de multă muncă și perseverență pentru a putea depăși obstacolele întâmpinate. Dar cei rămași  pe piață , au devenit actori economici valoroși. Succesele economice înregistare în anul 2013 confirmă valoarea acestor IMM-uri , capacitatea deosebită de a se adapta la mediul economic actual. Din aceste motive, trebuie să-I cunoaștem și să-I apreciem pe cei care fac business de performanță în județul Suceava și în România.Topul IMM Suceava îi prezintă pe cei mai buni întreprinzători ai județului nostru, firmele conduse de aceștia clasându-se pe primele trei locuri ale clasamentului”,  a spus Liliana  Agheorghicesei.

Se acordă diplomă de excelență și medalia aniversară:

– premierului Victor Ponta

– ministrului Florin Jianu, ministru delegat pentru IMM

– Cătălin Nechifor, președinte al Consiliului Judeţean

– Florin Sinescu, prefect al judeţului Suceava

– Ioan Lungu, primar al municipiului Suceava

– Gheorghe Vârvara, viceprimar al Sucevei

– Marius Urscaciuc, primar Gura Humorului

– Camerei de Comerț și Industrie Suceava

– Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților

Marele premiu special

Marele premiu special-SC Super Star Rădăuți- Marcel Rusu
Marele premiu special-SC Restaco SRL – Mihai Bradu
Marele premiu special-SC Tipografia Celestin SRL
Marele premiu special-Universitatea Ștefan cel Mare
Marele premiu special-SC killer SRl Horodnic de Jos- Alexandru Șcheul

Premii speciale
SC Bermas SA –doamnei Elena Anisoi
SC Corsem SRL Gura Humorului domnului Costel Ungurașu
Ocolul Silvic Silva Bucovina
SC Tipolidana SRL domnului Dan Agheorghicesei
SC Mobila SA Rădăuți
SC Lidana SRL
SC Polaris Café  SRL Șcheia, Ioan Laslovici

Federația Patronală a IMM Suceava a avut la acest top și o serie de firme partenere
SC Superstar SRL  Rădăuți –partener principal
SC Bermas SA
SC Betty Ice SRL Suceava
SC Gala Design SRL
SC General Construct SRL
SC Killer SRL
SC Lidana SRL
SC  Moldavia SRL
SC Megapalst SL
SC Mavi Impact  SRL
Ocolul Silvic Silva Bucovina
SC Polaris Café SRL –gazda evenimentului
SC Revlas SRL
SC Tehnoprotector SRL
SC Tipolidana SRL

Au fost acordate apoi premiile I, II și III firmelor de succes atât la capitolul microintreprinderi , intreprinderi  mici, intreprinderi mijlocii și întreprinderi mari.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*