Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Victor Ponta, despre vizita la Cernăuţi: Îmi reproșau un lucru, că merg prea des la Chișinău și la Bălți, la Kahul și nu merg și în Bucovina unde sunt români.

victor ponta la cacica 2014 (9)Președintele PSD, premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Cacica- județul Suceava, că  vizita  la Cernăuți pe parcursul acestei zile are loc după invitația făcută de  reprezentanții comunității românești .
like-facebookEi aveau dreptate și îmi reproșau un lucru, că merg prea des la Chișinău și la Bălți, la Kahul și nu merg și în Bucovina unde sunt români. În egală măsură am vrut pentru a nu exista niciun fel de interpretare, mai  întâi să merg la Kiev unde am discutat cu primul ministru și cu președintele Ucrainei, le-am spus la amândoi că voi veni la  Cernăuți, că vreau să ajutăm, pentru că putem să ajutăm comunități românești în vederea păstrării identității naționale. Asta înseamnă activitatea culturală și pentru bisericile românești de acolo și azi ne vedem cu reprezentanții comunității, iar săptămâna viitoare o să putem să finanțăm  proiecte importante pentru păstrarea identității naționale”,  a spus Ponta. 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*