Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

FOTO Primarul Sucevei, printre sutele de susţinători ai lui Victor Ponta

victor ponta la cacica 2014 (41)Sute de membri şi simpatizanţi ai PSD au fost prezenţi, vineri, la întâlnirea cu premierul Victor Ponta. El le-a spus acestora că îşi doreşte clar unificarea USL.

like-facebookDecizia de refacere a USL și a principiilor sale care spuneau că un partid are președinte, un partid are primul-ministru este foarte clară, iar din acest motiv, pentru că liberalii în acest moment sunt reprezentați de către domnul Călin Popescu Tăriceanu, domnia sa va fi propunerea de prim-ministru”, a declarat Victor Ponta.

Printre simpatizanţii PSD prezenţi la întâlnirea cu Victor Ponta s-a numărat şi primarul independent al Sucevei, Ion Lungu.

Președintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat vineri, în comuna suceveană Cacica, după întâlnirea cu liderii și primarii PSD din Suceava și Botoșani, că președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, va conduce partidul până la organizarea congresului ce va avea loc în luna februarie, după ce va fi ales președinte al României.
După ce voi fi ales președinte al României, cu siguranță voi demisiona din funcția de președinte al PSD. Conform Statutului PSD, cel care preia sarcinile de președinte, până la congresul care va fi, probabil, în februarie, va fi președintele executiv, domnul Dragnea, și secretarul general, domnul Dolineaschi”, a spus  Victor Ponta.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*