Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Trei indivizi reţinuţi pentru mai multe furturi

retinutTrei persoane au fost reţinute de poliţiştii suceveni după ce au comis mai multe furturi.  Ca urmare a cercetărilor întreprinse în furtul sesizat la 14 octombrie 2014 de un bărbat, de  60 ani din  municipiul  Vatra Dornei căruia, persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani, poliţiştii Biroului investigaţii criminale Vatra Dornei, au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei ca fiind doi tineri, de 22 ani și respectiv 20 ani, ambii din localitate, cunoscuți cu antecedente penale.

Reamintim că pe 14 octombrie, ora 00:00, M. Gheorghe, de 60 ani, din municipiul Vatra Dornei, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că, i-a fost sustrasă o sumă de bani de către persoane necunoscute.

like-facebookÎn urma investigațiilor efectuate și din declarația persoanei vătămate, s-a stabilit că la data de 13.10.a.c., în jurul orei 23:30, aceasta a ieșit dintr-un bar aflat pe strada Unirii din localitate, având asupra sa suma de 600 lei și o plasă cu mai multe cumpărături și s-a deplasat spre domiciliu. În apropierea unui bloc, a fost acostat de două persoane necunoscute, care, profitând de faptul că se afla în stare de ebrietate, i-au sustras din buzunar suma de 600 lei, după care au părăsit locul faptei, fără ca persoana vătămată să observe semnalmentele acestora.

În baza probatoriului administrat,  cei doi tineri, de 22 ani și respectiv 20 ani, ambii din localitate,au recunoscut că în seara zilei de 13.10.2014, în timp ce se aflau în fața unui magazin,  l-au observat pe  reclamant care era în stare de ebrietate și profitând de neatenția acestuia, i-au sustras  suma de 600 lei.

Cei doi suspecţi au fost reținuți de poliţişti pentru 24 de ore fiind  introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

De asemenea, ca urmare a cercetărilor întreprinse la sesizarea unui bărbat de 42 ani din oraşul Gura Humorului,   cu privire la faptul că 01.11.2014, două persoane necunoscute l-au deposedat de telefonul mobil și de suma de 600 de lei, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Frasin, a fost probată activitatea infracţională a unui tânăr de  21 ani din  orașul Frasin, care a recunoscut comiterea faptei.

Faţă de bărbatul de 21 de ani s-a dispus prin ordonanță reținerea pe o perioada de 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 05.11.2014, să fie prezentat la Judecătoria Gura Humorului, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*