Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Şoferul unui autobuz agresat cu un ciocan de un elev de 16 ani

politieUn elev, în vârstă de 16 ani, de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus, a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce a agresat un şofer cu un ciocan. Gheorghe Ilio, care face curse regulate pe ruta Rădăuţi- Brodina, l-a luat pe elevul Mihai P. împreună cu doi prieteni de-ai săi pentru a-i duce la Straja.

La un moment dat, însă, prietenii tânărului şi-au scos ţigările şi au început să fumeze fără nicio jenă în autobuz, motiv pentru care şoferul a decis să îi dea jos. Când autobuz a ajuns în staţie la Straja, băiatul de 16 ani, fiul unui pompier din Vicovu de Sus, a luat ciocanul de spart geamul în caz de urgenţă şi l-a lovit pe şofer în cap, iar apoi a dat bir cu fugiţii.

like-facebookGheorghe Ilio a mers la spital pentru a primi îngrijiri medicale. El şi-a scos certificat medico-legal şi a depus plângere împotriva adolescentului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu,  s-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe pe numele adolescentului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*