Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO Incredibil! La Suceava se face contrabandă şi cu trenul. Poliţiştii au găsit un vagon plin cu ţigări

tigari tren2Poliţiştii de frontieră au descoperit într-un vagon de la un tren de marfă nu mai puţin de 33 de colete cu ţigări de contrabandă. Luni dimineață, în jurul orei 6.00, s-a prezentat pentru a intra în țară, prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicșani, judeţul Suceava, un tren de marfă cu 20 de vagoane care circula pe ruta Ucraina – Romania si care era încărcat cu material lemnos.

like-facebookEchipa mixtă, formată din poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Rădăuţi și lucrătorii vamali, a efectuat un control asupra trenului, constatându-se faptul că, la jumătatea garniturii, unul din vagoane este plin cu colete care conțin țigări.

Astfel, au fost descoperite 33 de colete care conțineau aproximativ 45.000 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 490.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Mecanicul trenului și ajutorului acestuia, ambii cetățeni ucraineni, sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră maramureşeni au mai descoperit, în cadrul unor acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate, 19.300 pachete de țigări care urmau sa ajungă pe piața neagră de desfacere din Romania.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Incredibil! La Suceava se face contrabandă şi cu trenul. Poliţiştii au găsit un vagon plin cu ţigări | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*