Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Copilă de 14 ani violată de iubitul său cu opt ani mai mare

violataO fată, în vârstă de 14 ani, din municipiul Suceava, a fost violată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de propriul său iubit, în vârstă de 22 de ani, din comuna Bosanci. Tânărul a luat-o pe minoră, sâmbătă după-amiază, şi a dus-o la locuinţa părinţilor lui cu scopul de a o prezenta părinţilor. Apoi, acesta a întreţinut relaţii sexuale cu ea, chiar dacă fata s-a împotrivit.

like-facebookDupă ce şi-a dus planul la îndeplinire, el a ţinut-o pe fată la domiciliul său până duminică dimineaţă.  Fata a sesizat Secţia de Poliţie Rurară din Ipoteşti, iar apoi a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală Suceava. Concluziile medicilor au fost clare: tânăra prezenta urmele unui viol.

„În baza probatoriului administrat, tânărul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca în 03.11.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava și instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal”, susţin reprezentanţii IPJ Suceava.

Potrivit unor surse neoficiale, însă, tânăra ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu băiatul de bună voie, dar când a ajuns acasă a doua zi, mama sa a luat-o la întrebări şi atunci a zis că a fost obligată să rămână la iubitul ei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Copilă de 14 ani violată de iubitul său cu opt ani mai mare | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*