Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Doi suceveni au fost prinşi de poliţiştii din Ilfov cum transportau ţigări de contrabandă într-o maşină pe o platformă auto

tigari contrabandaPeste 72.000 de ţigări de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii din Ilfov, ascunse în caroseria unui autoturism transportat pe o platformă auto. Cei doi bărbați care le transportau sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală şi contrabandă.

Vineri, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Ilfov au oprit în trafic, pe Drumul Național 2, în localitatea Şindriliţa, o platformă auto în care se aflau doi bărbați, care transportau cu aceasta un autoturism.

like-facebookLa controlul autoturismului, polițiştii au descoperit 72.800 de ţigări cu timbre de Republica Moldova şi Ucraina, ce erau ascunse în compartimente special amenajate din portiere şi podea.

Din cercetări a reieşit că țigările erau aduse din Republica Moldova şi urmau să fie comercializate în municipiul Bucureşti.

Ţigările de contrabandă au fost ridicate de poliţişti, în vederea confiscării.

Cei doi bărbaţi, de 22 şi 28 de ani, ambii din municipiul Suceava, sunt cercetaţi de către poliţiştii Serviciului Investigare a Fraudelor Ilfov sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*